2019-01-19 06:20:25• hírek • Blikk.hu

Zámbó Jimmy a síron túlról üzent a fiának: komoly döntésre szánta el magát Krisztián

Vasárnap lesz Zámbó Jimmy (†42) születésének 61. évfordulója, amelyről a február 23-i koncerten emlékeznek meg, ahol különleges feldolgozás is felhangzik majd a Király első házasságából született fia, Krisztián előadásában.

– Már méltónak érzem magam arra, hogy apám legismertebb dalát is átdolgozzam. Túl nagy volt az árnyék és túl sok a kritikus, de mindez már nem érdekel, és ezt neki köszönhetem – magyarázta az énekes, és a Mindent megbocsát című slágerre célzott.

– Apám megjelent álmomban, és megértőn bólogatott. Szerette volna, ha zenész lesz belőlem, de erre sokáig nem álltam készen. Az X-Faktor után is kétségek gyötörtek, de beláttam, jól érzem magam a színpadon. Sosem fogok felérni az ő szintjére, de helyén van a szívem, és küldetésem, hogy a dalai iránti érdeklődést a mai fiatalokban is fenntartsam – tette hozzá Krisztián, aki rögzíti is az újragondolt dalt, sőt videóklipet is forgat hozzá.

 

– Szeretném helyretenni a dalszöveg üzenetét. Nem arról szól, amit sokan belegondolnak. Ez a megszállott zseni himnusza, akinek a zene és a család volt a mindene. Pásztor László ezt remekül elkapta – fejtette ki Krisztián, és a Magneoton lemezkiadó tulajdonosára, és a Neoton Família korábbi vezetőjére utalt, aki korábbi cikkünkben is elismerte: Jimmynek tetszett, amilyennek e dalban leírta.
 

Krisztián lelkét már csak az nyomasztja, kívülállónak érzi magát apai rokonságában.

– Jóban vagyok mindenkivel, mégis kakukktojásnak érzem magam, és valami azt súgja, ez már így is marad. Az emlékkoncertet azonban nagyon várom, és remélem, addigra a nagyim és a nagynéném is felépül – mondta, és a tüdőgyulladást szenvedő Mariettáról, illetve a combcsonttöréssel kórházban kezelt Anna néniről beszélt.
 

– Marietta antibiotikumos kúrája még tart, de a koncertig rendbe jön, édesanyámat pedig hamarosan hazahozhatjuk – tudtuk meg Zámbó Árpytól (59), aki szintén fellép az emlékkoncerten, és kérdésre válaszolva azt is elárulta, okkal szerepel a plakáton téves szám. – Története van, miért a 60-as került rá, és nem a 61-es, de ezt csak ott mondom el.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: